Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10940

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
100 g Hrozinky
2,5 dl Mléko plnotučné
200 g Mouka pšeničná hrubá
20 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
12% Sacharidy 45 g
15% Tuky 11 g
6% Sodík 123 mg
22% Bílkoviny 12 g

Trhanec s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Žloutky s cukrem umícháme, přilijeme mléko a přidáme mouku, sůl a hrozinky. Vše dobře zamícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

2

Na plechu rozpálíme sádlo, rozetřeme na něj těsto a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Ještě ne zcela dopečený moučník vyjmeme z trouby, roztrháme jej vidličkou a dáme dopéci.

4

Upečený trhanec posypeme moučkovým cukrem. Podáváme s kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept