Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10958
Kategorie: Krémy

Ingredience

80 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
8 dl Mléko plnotučné
4 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 236kJ
10% Sacharidy 36 g
14% Tuky 11 g
4% Sodík 76 mg
23% Bílkoviny 13 g

Bavorský krém postup přípravy receptu:

1

V mléce rozpustíme želatinu a necháme ji rozvařit. Přidáme 2/3 cukru, žloutky a vanilkový cukr. Za stálého míchání uvedeme do varu.

2

Krém přecedíme a vychladíme ve studené vodě.

3

Nakonec ušleháme bílky se zbylým cukrem a vmícháme je do krému.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept