Jednoduchý recept

Jablkový dech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10963
Kategorie: Krémy

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 ks Vaječný bílek slepičí
160 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 909kJ
9% Sacharidy 33 g
11% Tuky 8 g
1% Sodík 18 mg
8% Bílkoviny 4 g

Jablkový dech postup přípravy receptu:

1

Žervé rozmícháme s mlékem na jemný krém.

2

Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná jablka nastrouhaná najemno. Necháme dobře vychladit.

3

Před podáváním vmícháme do krému pevný sníh ušlehaný z bílků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept