Jednoduchý recept

Sambuk jablkový

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10965
Kategorie: Krémy, polevy

Ingredience

160 g Cukr krupice
2 ks Jablka
2 ks Vaječný bílek slepičí
200 ml Voda pitná
15 g Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 311kJ
32% Sacharidy 115 g
1% Tuky 0 g
5% Sodík 108 mg
10% Bílkoviny 5 g

Sambuk jablkový postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh. Zašleháme do něj cukr a oloupaná, rozdušená a prolisovaná jablka.

2

Do vzniklé husté pěny opatrně zamícháme želatinu rozpuštěnou v horké vodě.

3

Krém nalijeme do misek a necháme ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept