Jednoduchý recept

Mladé zelí po polsku

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10970

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 872kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
13% Sodík 257 mg
2% Bílkoviny 1 g

Mladé zelí po polsku postup přípravy receptu:

1

Omyté hlávky mladého zelí rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka. Necháme je na cedníku dobře okapat.

2

Zelí podáváme polité máslem a posypané nasucho opraženou strouhankou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept