Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10980
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
88 g Fazole bílé
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 ks Petržel kořen
1 špetka Sůl
250 g Uzené maso vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 205kJ
7% Sacharidy 27 g
168% Tuky 126 g
4% Sodík 88 mg
20% Bílkoviny 11 g

Fazolová čorba postup přípravy receptu:

1

Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.

2

Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.

3

Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.

4

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept