Recept

Omáčka ke studené rybě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10994

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
130 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 polévková lžíce Sardelová pasta
2 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

71% Kalorie 1,401 kcal
Kilojoule 5 862kJ
8% Sacharidy 29 g
181% Tuky 136 g
45% Sodík 905 mg
43% Bílkoviny 24 g

Omáčka ke studené rybě postup přípravy receptu:

1

V malém kastrole rozpustíme máslo (30g), přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Postupně přiléváme vývar a vymícháme dohladka. Odstavíme z plotny.

2

V míse utřeme máslo se žloutky a postupně vmícháme vychladlou kaši. Omáčku ochutíme pepřem, citronovou šťávou, sardelovou pastou a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept