Recept

Chřest zapečený po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10996
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Bešamel
400 g Chřest sterilovaný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 ml Protlak rajčatový
100 g Šunka dušená
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 923kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 15 g
25% Sodík 498 mg
25% Bílkoviny 14 g

Chřest zapečený po milánsku postup přípravy receptu:

1

Okapaný chřest rozdělíme do čtyř misek vymazaných máslem.

2

Bešamel promícháme se žloutky, jemně nakrájenou šunkou, nasekanou petrželkou a rajčatovým pyré.

3

Připravenou omáčkou přelijeme porce chřestu, zasypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v rozpálené troubě.

4

Podáváme s pečivem nebo italskými tyčinkami grissini.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept