Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11009

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Citrony
800 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Křen
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 ml Smetana 12% (konzumní)
4 polévková lžíce Sýr Eidam uzený 45%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 316kJ
1% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 165 mg
74% Bílkoviny 42 g

Pekařské závitky postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, poklademe plátky slaniny, potřeme hořčicí a posypeme nastrouhaným křenem. Filety zarolujeme a obalíme v mouce smíchané s paprikou, kmínem a pepřem. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a zapečeme.

2

Potom závitky zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme znovu zapéci dozlatova.

3

Podáváme s dílkem citronu a vařenými bramborami, posypanými nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept