Recept

Fiskkaggen - švédský gratin z ryby

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11010

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 špetka Muškátový květ
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 373kJ
2% Sacharidy 5 g
27% Tuky 20 g
8% Sodík 163 mg
55% Bílkoviny 31 g

Fiskkaggen - švédský gratin z ryby postup přípravy receptu:

1

Filé uvaříme v osolené vodě, vykostíme a jemně nasekáme. Promícháme s měkkým máslem, osolíme, opepříme a přidáme muškátový květ, kopr, petrželku, žloutky a pevný sníh z bílků. Vše zlehka promícháme.

2

Směs rozprostřeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy a zapečeme v rozpálené troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept