Jednoduchý recept

Bulharské kebapče

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11011

Ingredience

1 špetka Kmín drcený
1 špetka Koření Čubrica
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Telecí plec
250 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
0% Sacharidy 0 g
36% Tuky 27 g
8% Sodík 158 mg
41% Bílkoviny 23 g

Bulharské kebapče postup přípravy receptu:

1

Vepřové a telecí maso umeleme a zpracujeme se solí, pepřem, mletým kmínem a čubricí. Při hnětení postupně přiléváme vodu.

2

Z připravené směsi tvarujeme menší válečky, které opečeme v pánvi na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept