Jednoduchý recept

Smažené kůzlečí řízky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1103
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
800 g Kůzlečí maso
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 dl Olej stolní
58 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 519 kcal
Kilojoule 2 170kJ
8% Sacharidy 29 g
30% Tuky 22 g
25% Sodík 498 mg
87% Bílkoviny 49 g

Smažené kůzlečí řízky postup přípravy receptu:

1

Omyjeme kůzlečí řízky, osušíme a osolíme.

2

Obalíme je v mouce, vejcích a strouhané housce. Vložíme do rozpáleného tuku a smažíme je nejdříve odkryté a pak dosmažíme pod pokličkou.

Poznámka

Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým salátem a k řízkům přikládáme kolečko citronu na pokapání.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept