Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1104

Ingredience

2 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
500 g Kůzlečí maso
0,5 kávová lžička Libeček
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 177kJ
5% Sacharidy 19 g
12% Tuky 9 g
10% Sodík 203 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kůzlečí guláš postup přípravy receptu:

1

Omyjeme kůzlečí maso, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle.

2

Přidáme zpěněnou cibuli, ke které jsme přisypali papriku, kmín, sůl a třený česnek.

3

Podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě téměř doměkka.

4

Potom přidáme chleba bez kůrky nalámaný na menší kousky a necháme jej v guláši rozvařit. Dochutíme solí a libečkem.

5

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept