Jednoduchý recept

Stockholmský hovězí gratin s lososem

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11042
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice kremžská
600 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
150 g Losos uzený
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 917 kcal
Kilojoule 3 836kJ
1% Sacharidy 4 g
96% Tuky 72 g
11% Sodík 217 mg
84% Bílkoviny 47 g

Stockholmský hovězí gratin s lososem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na nudličky, osmažíme spolu s nasekanou cibulí na oleji, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Vše orestujeme a přidáme smetanu, hořčici a nasekaný kopr. Krátce podusíme a odstavíme z plotny.

2

Přimícháme na nudličky nakrájeného lososa, vše dáme do zapékací mísy a zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme pod rozpáleným grilem v troubě.

Poznámka

Podáváme s pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept