Recept

Zapečené plněné papriky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11044

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 ks Cibule
200 ml Mléko polotučné
4 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 976kJ
6% Sacharidy 22 g
31% Tuky 23 g
18% Sodík 356 mg
77% Bílkoviny 44 g

Zapečené plněné papriky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme, dáme do misky a přidáme žemli namočenou v mléce, vejce, nakrájenou cibuli a česnek, sůl, pepř, bazalku a petrželku. Vše dobře promícháme.

2

Omyté papriky podélně rozkrojíme a zbavíme semen. Do každé půlky rozdělíme masovou směs, vložíme do olejem vymazaného pekáčku masovou náplní navrch a zasypeme nastrouhaným sýrem. Zvolna v troubě zapečeme. Při dopékání přidáme půlky rajčat a dopečeme.

3

Hotové porce při podávání obložíme dílky rajčat.

4

Podáváme s rýží nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept