Recept

Guláš ze skopového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1105
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
3 ks Feferony
3 špetka Majoránka
1 ks Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1000 g Skopová žebra
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 832 kcal
Kilojoule 3 480kJ
7% Sacharidy 24 g
185% Tuky 139 g
8% Sodík 159 mg
106% Bílkoviny 60 g

Guláš ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Do vařící vody dáme maso nasekané i s kostmi na větší kusy. Přidáme divoké koření a vaříme do poloměkka.

2

Osmahneme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přisypeme sladkou papriku a vše smícháme s vařeným masem.

3

Přidáme na kostičky nakrájenou očištěnou zeleninu, brambory, nasekané feferonky, majoránku a utřený česnek. Podléváme pozvolna, aby byl guláš stále mírně zahoustlý a vaříme doměkka.

4

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept