Recept

Salátové okurky s tuňákem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11052
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 kávová lžička Kečup
100 g Majonéza
40 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Tuňák v oleji
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 359kJ
0% Sacharidy 1 g
41% Tuky 31 g
10% Sodík 203 mg
20% Bílkoviny 11 g

Salátové okurky s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme a odstraníme jadřince. Potom je nakrájíme na kousky asi 8cm dlouhé a dáme je vařit do osolené vody na 10 minut. Uvařené okurky necháme okapat.

2

V hlubokém talíři promícháme máslo s tuňákem, solí a pepřem. Vzniklou hmotou naplníme kousky okurek, upravíme je na mísu a polijeme je majonézou smíchanou s kečupem.

3

Předkrm podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept