Jednoduchý recept

Celer s citronem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11055

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 ks Citrony
2 ks Cukr kostkový
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 847kJ
4% Sacharidy 14 g
23% Tuky 17 g
11% Sodík 219 mg
3% Bílkoviny 2 g

Celer s citronem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer nakrájíme na dvoucentimetrové kostky.

2

V kastrolu rozpustíme máslo, vsypeme nakrájený celer, přidáme cukr, sůl a šťávu z citronu. Na mírném ohni dusíme doměkka bez podlévání vodou. Cukr zkaramelizuje, celer zhnědne, ale nesmí se připálit.

3

Podáváme k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept