Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11056

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
20 ks Kapary sterilované
20 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
50 g Slanina vepřová
125 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 779kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 23 g
852% Sodík 17 g
73% Bílkoviny 41 g

Gratinované filé postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Filé osolíme, naskládáme do vymazané zapékací mísy a potřeme hořčicí. Na jednotlivé porce klademe plátky okurek, sekané kapary a kostičky opečené slaniny. Vše zalijeme 1/8l kyselé smetany a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě dorůžova.

3

Podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept