Papriky plněné paštikovou pěnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky plněné paštikovou pěnou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 11061 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
100 g | Máslo čerstvé |
4 ks | Paprikové lusky čerstvé |
190 g | Paštika játrová |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Petržel - nať |
1 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 151,1mg |
Draslík | 257,3mg |
Vláknina | 540,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 69,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 30,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Paštika játrová, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Papriky plněné paštikovou pěnou postup přípravy receptu:
1 | Omyté papriky podélně rozpůlíme a odstraníme semena. |
2 | Játrovou paštiku rozetřeme a ušleháme s měkkým máslem. Podle chuti osolíme a opepříme. |
3 | Připravenou pěnou naplníme papriky a ozdobíme je dílky rajčete a petrželkou. |
4 | Podáváme vychlazené. |