Jednoduchý recept

Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11063

Ingredience

100 g Klobása debrecínská
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 279kJ
1% Sacharidy 3 g
28% Tuky 21 g
6% Sodík 113 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme.

2

Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme.

3

Pečeme asi 25 minut.

4

Podáváme v alobalu.

Poznámka

Vhodnou přílohou je pečivo nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept