Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 11063 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Klobása debrecínská |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vepřové kotlety |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 69,9mg |
Draslík | 344,2mg |
Vláknina | 37,4mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása debrecínská, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme. |
2 | Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme. |
3 | Pečeme asi 25 minut. |
4 | Podáváme v alobalu. |
Poznámka
Vhodnou přílohou je pečivo nebo rýže.