Recept

Špízy s bůčkem v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11064

Ingredience

2 ks Brambory
4 ks Cibule
150 g Houby čerstvé
150 g Klobása debrecínská
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 376kJ
6% Sacharidy 20 g
96% Tuky 72 g
5% Sodík 105 mg
42% Bílkoviny 24 g

Špízy s bůčkem v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme asi 3 hodiny proležet.

2

Cibuli nakrájíme na čtvrtky, houby a brambory na menší kousky. Vše osolíme a opepříme.

3

Plátky bůčku napícháme střídavě s kolečky klobásy, s cibulí, s bramborami a houbami na 4 jehly (nebo špejle), položíme na olejem potřený alobal a dobře zabalíme. Pečeme asi 40 minut.

4

Podáváme v alobalu.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept