Jednoduchý recept

Tykev zapečená s vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11065

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
400 g Tykev
2 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová plec
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 281kJ
4% Sacharidy 15 g
58% Tuky 43 g
9% Sodík 178 mg
41% Bílkoviny 23 g

Tykev zapečená s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Na části sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, drobně nakrájené maso, osolíme je a osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

2

Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 3/4cm, osolíme je a obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích. Smažíme na rozehřátém sádle.

3

Měkké maso a osmaženou tykev urovnáme ve vrstvách do pekáčku a ve středně vyhřáté troubě zapečeme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept