Jednoduchý recept

Kapr na cibuli a slanině

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11069

Ingredience

4 ks Cibule
1 ks Citrony
1200 g Kapr obecný
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 261kJ
3% Sacharidy 12 g
38% Tuky 28 g
28% Sodík 554 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kapr na cibuli a slanině postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra stáhneme z kůže a naporcujeme.

2

Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme porce osolené ryby. Osmahneme. Před podáváním pokapeme každou porci citronovou šťávou. Cibuli nasypeme na porce.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept