Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1107

Ingredience

200 g Artyčoky
1 ks Cibule
1 ks Citrony
200 g Krevety tygří - loupané
80 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 dl Smetana 12% (konzumní)
30 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 981kJ
5% Sacharidy 17 g
36% Tuky 27 g
20% Sodík 399 mg
88% Bílkoviny 50 g

Telecí filé Elizabeth postup přípravy receptu:

1

Opečeme na másle telecí řízky a dáme do ohnivzdorné misky vymazané máslem.

2

Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme na másle, přidáme krevety a na plátky nakrájené žampiony.

3

Zalijeme smetanou, rajčatovým protlakem a dochutíme citronovou šťávou a petrželkou.

4

Opečeme na másle srdíčka artyčoků nakrájené na plátky a poklademe na maso. Přelijeme zhotovenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.

Poznámka

Telecí řízky 4 x 150 g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept