Jednoduchý recept

Smaženice po selsku

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11071

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Pažitka
100 g Slanina vepřová
20 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 116kJ
1% Sacharidy 4 g
57% Tuky 43 g
28% Sodík 567 mg
46% Bílkoviny 26 g

Smaženice po selsku postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na plátky a osmažíme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a podle potřeby trochu sádla. Když je slanina osmažená, přisypeme jemně nakrájenou cibuli a mícháme, až se také osmaží.

2

Potom přidáme vejce a smažíme za občasného promíchání na mírném ohni. Nakonec podle chuti osolíme.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept