Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11074

Ingredience

250 g Houby čerstvé
1 špetka Hřebíček mletý
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
40 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
40 g Šunka dušená
600 g Telecí plec
125 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 299kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
20% Sodík 404 mg
67% Bílkoviny 38 g

Telecí maso na houbách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji spolu s jemně nakrájenou slaninou a šunkou.

2

Osolíme, opepříme a přidáme mletý hřebíček, na plátky nakrájená rajčata a na plátky nakrájené očištěné houby. Podlijeme vývarem a vše dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept