Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Candát na houbách 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11075
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Candát obecný
200 g Houby čerstvé
50 g Máslo čerstvé
100 g Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 500kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
8% Sodík 162 mg
31% Bílkoviny 18 g
Candát na houbách

Candát na houbách postup přípravy receptu:

1

Vykostěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji.

2

Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní porce opečeného candáta a posypeme jemně nakrájenými, podušenými houbami. Osolíme a zalijeme kysanou smetanou.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a hodnocení

 
Alba
Candát na houbách
Candát dle mě nejlepší ryba.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept