Jednoduchý recept

Houbový ovar z hnědých hřibů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11077
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Chléb konzumní
4 kávová lžička Hořčice plnotučná
800 g Houby čerstvé
0,5 ks Křen
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 689kJ
21% Sacharidy 74 g
5% Tuky 3 g
11% Sodík 228 mg
37% Bílkoviny 21 g

Houbový ovar z hnědých hřibů postup přípravy receptu:

1

Očištěné plodnice hub nakrájíme na větší kousky, menší houby můžeme nechat celé.

2

Houby vložíme do osolené vroucí vody a povaříme je asi 15 minut. Necháme je okapat na sítě.

3

Ještě teplé houby podáváme s nastrouhaným křenem a s hořčicí.

4

Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept