Recept

Bifteky z hovězí svíčkové s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11081
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Hovězí svíčková
300 g Hříbky čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 005kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
7% Sodík 144 mg
53% Bílkoviny 30 g

Bifteky z hovězí svíčkové s hříbky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na bifteky, mírně rozklepeme a upravíme dokulata. Maso osolíme a opečeme na oleji po obou stranách.

2

Očištěné hříbky drobně nakrájíme, podusíme na oleji spolu s petrželkou a obložíme jimi bifteky. Podlijeme vývarem a dáme v pekáči na 2 hodiny do mírně vyhřáté trouby péci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept