Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11083

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Lišky čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
60 g Tvaroh tvrdý
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
2% Sacharidy 8 g
18% Tuky 14 g
24% Sodík 486 mg
22% Bílkoviny 12 g

Lišky s tvarohem postup přípravy receptu:

1

Očištěné lišky nakrájíme na kousky a dáme je na rozehřáté kostičky slaniny, na které jsme zpěnili nakrájenou cibuli.

2

Po chvíli přidáme petrželku, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme, až lišky změknou.

3

Podáváme je jako předkrm posypané nastrouhaným tvarohem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept