Lišky s tvarohem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lišky s tvarohem
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 11083 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
100 g | Anglická slanina |
1 ks | Cibule |
400 g | Lišky čerstvé |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
60 g | Tvaroh tvrdý |
250 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 20,1mg |
Draslík | 346,7mg |
Vláknina | 934,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Cibule, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lišky čerstvé, Petržel - nať, Tvaroh tvrdý, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Lišky s tvarohem postup přípravy receptu:
1 | Očištěné lišky nakrájíme na kousky a dáme je na rozehřáté kostičky slaniny, na které jsme zpěnili nakrájenou cibuli. |
2 | Po chvíli přidáme petrželku, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme, až lišky změknou. |
3 | Podáváme je jako předkrm posypané nastrouhaným tvarohem. |