Recept

Žampionový salát s vejci

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11089
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 83 kcal
Kilojoule 347kJ
1% Sacharidy 2 g
8% Tuky 6 g
5% Sodík 102 mg
9% Bílkoviny 5 g

Žampionový salát s vejci postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony vaříme v osolené vodě asi 10 minut. Scedíme je a po vychladnutí nakrájíme na malé kousky.

2

Přidáme na kostičky nakrájená uvařená vejce, zamícháme a přendáme na salátovou mísu. Zalijeme nálevem z octa, oleje a soli a necháme vychladit.

3

Před podáváním okořeníme salát pepřem a nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept