Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11091
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

50 g Anglická slanina
30 g Máslo čerstvé
3 dl Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
4 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 301kJ
3% Sacharidy 11 g
30% Tuky 22 g
12% Sodík 246 mg
31% Bílkoviny 17 g

Vejce plněná žampiony postup přípravy receptu:

1

Vejce uvařená natvrdo oloupeme, podélně rozřízneme a vyjmeme žloutky.

2

Podušené žampiony drobně nasekáme, vmícháme prolisované žloutky, sůl, pepř a vše dobře zamícháme.

3

Vzniklou směsí naplníme půlky vajec, urovnáme je do zapékací mísy a přelijeme bešamelem z mléka, mouky a slaniny. Posypeme nastrouhaným sýrem a navrch položíme kousky másla. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept