Jednoduchý recept

Ražniči z jater a žampionů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11098

Ingredience

2 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
300 g Játra telecí
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
350 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 006kJ
6% Sacharidy 20 g
48% Tuky 36 g
16% Sodík 325 mg
36% Bílkoviny 20 g

Ražniči z jater a žampionů postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na větší kousky. Stejně nakrájíme i chléb a očištěná játra.

2

Na grilovací jehly navlékneme střídavě houby, játra a chléb a vše pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme nad ohništěm.

3

Po skončení tepelné úpravy ražniči osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept