Recept

Plněné žampiony po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11110

Ingredience

2 polévková lžíce Bešamel
1 ks Cibule
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
12 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 447kJ
9% Sacharidy 31 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 156 mg
43% Bílkoviny 24 g

Plněné žampiony po milánsku postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme a z každého kloboučku vydlabeme část lupenů a dřeně, které nasekáme a podusíme na zpěněné, jemně nakrájené cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a vše spojíme bešamelem.

2

Připravenou nádivkou naplníme osolené, vydlabané kloboučky a vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch posypeme strouhankou, zakapeme rozpuštěným máslem a zvolna zapečeme v mírně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept