Treska jako mozeček - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska jako mozeček
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 11118 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
500 g | Filé z aljašské tresky |
1 špetka | Kmín celý |
50 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl |
3 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 249,0mg |
Draslík | 95,7mg |
Vláknina | 860,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 15,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska jako mozeček postup přípravy receptu:
1 | Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené filé, osolíme a okmínujeme. Dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. |
2 | Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a upravíme jako mozeček. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami. |