Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11118
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
6% Sodík 120 mg
50% Bílkoviny 28 g

Treska jako mozeček postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené filé, osolíme a okmínujeme. Dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí.

2

Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a upravíme jako mozeček.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept