Jednoduchý recept

Brambory Otéro

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11120
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

250 ml Bešamel
4 ks Brambory
250 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Sůl
70 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 475kJ
4% Sacharidy 16 g
30% Tuky 22 g
110% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Brambory Otéro postup přípravy receptu:

1

Dobře omyté neoloupané brambory upečeme v troubě na plechu posypaném solí.

2

Upečené brambory na jednom konci seřízneme, vydlabeme a naplníme vykostěným rybím masem podušeným na másle. Osolíme a zalijeme bešamelem, do kterého jsme přidali ještě máslo, žloutek a nastrouhaný sýr.

3

Připravené brambory zapečeme v troubě.

Poznámka

Můžeme použít i jinou rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept