Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11123

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
200 g Máslo čerstvé
8 ks Nové koření celé
7 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Petržel - nať
400 g Slaneček
1 ks Veka tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 011kJ
6% Sacharidy 20 g
78% Tuky 58 g
46% Sodík 922 mg
50% Bílkoviny 28 g

Salmagundy postup přípravy receptu:

1

Slanečky namočíme na 8 hodin do vody, opláchneme je, vykostíme a nakrájíme na dvoucentimetrové čtverečky.

2

V pánvi smícháme ocet, nastrouhanou cibuli, nové koření a chilli. Vše přivedeme k varu, vaříme 1 minutu, odstavíme a přidáme olej.

3

Směs nalijeme na rybí maso a necháme marinovat v chladu 24 hodin. Potom čtverečky vyjmeme z marinády a dáme je na chlebíčky veky namazané máslem.

4

Každý chlebíček ozdobíme petrželkou a lehce posypeme mletou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept