Jednoduchý recept

Pstruh na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11126

Ingredience

1 ks Bobkový list
30 g Cibule
1 plátek Citronová kůra
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl
8 plátek Veka tuková
0,5 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 689kJ
5% Sacharidy 17 g
37% Tuky 28 g
16% Sodík 329 mg
97% Bílkoviny 54 g

Pstruh na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy nasolíme a necháme odležet v chladu asi 45 minut.

2

Do kastrolu nalijeme víno, přidáme jemně nakrájenou cibuli, kousek citronové kůry, bobkový list a přivedeme k varu. Odstavíme, vložíme pstruhy a vaříme 15 minut.

3

Uvařené ryby přendáme na nahřátou mísu a přelijeme je vínem, v němž jsme nechali rozpustit a povařit kuličku másla smíchaného s moukou.

4

Podáváme s plátky veky nasucho opečenými.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept