Jednoduchý recept

Kapr v rajčatové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11129

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr třtinový
1 kg Kapr obecný
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
40 g Tuk
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 239kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
7% Sodík 133 mg
54% Bílkoviny 30 g

Kapr v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, zaprášíme moukou a necháme osmahnout.

2

Potom přidáme papriku a zalijeme rajčatovým protlakem rozmíchaným s 0,3 l vody. Vše povaříme a podle chuti osolíme, okyselíme a osladíme.

3

Do omáčky vložíme omytého, naporcovaného kapra a vaříme ještě 10-15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept