Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11132
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
120 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 696kJ
2% Sacharidy 7 g
36% Tuky 27 g
26% Sodík 524 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kapr v koprové omáčce postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme, vložíme do 1 l vody, přidáme bobkový list, 50 g másla, sůl a vše povaříme asi 30 minut.

2

Potom přidáme omytého, naporcovaného kapra a zvolna vaříme ještě 15 minut.

3

Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku a zalijeme ji vývarem z ryby. Přidáme jemně nasekaný kopr a uvařené porce kapra. Necháme jen přejít varem.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept