Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11133
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Brambory
100 g Červená řepa
1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
40 g Máslo čerstvé
0,1 l Mléko polotučné
100 g Mrkev kořen
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 525kJ
6% Sacharidy 21 g
72% Tuky 54 g
7% Sodík 147 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kapr se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěného, vykuchaného kapra nakrájíme na porce.

2

Mrkev, červenou řepu a cibuli nakrájíme na kolečka, oloupané brambory na čtvrtky. Vše urovnáme na dno kastrolu a poklademe porcemi ryby. Zalijeme vodou do roviny, osolíme a vaříme na mírném ohni. Občas kastrolem potřeseme.

3

Krátce před dovařením přilijeme mléko a přidáme máslo.

4

Uvařené porce kapra upravíme na talíře a obložíme bramborami se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept