Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11134

Ingredience

1 kg Kapr obecný
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 267kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 16 g
11% Sodík 216 mg
57% Bílkoviny 32 g

Kapr nazeleno postup přípravy receptu:

1

Očištěného, omytého kapra nakrájíme na menší kousky a spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou je uvaříme v osolené vodě doměkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zředíme ji rybím vývarem za stálého míchání tak, aby se uvařila polohustá omáčka. Dobře promícháme, přidáme nasekanou petrželku a chvíli povaříme.

3

Nakonec do omáčky přidáme žloutky, rozkvedláme je a vložíme porce ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept