Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11136
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 špetka Koření na ryby
5 ks Pepř černý celý
1 ks Pórek
600 g Pstruh
0,1 dl Rum
1 kávová lžička Sůl
0,2 dl Víno bílé
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
15% Sacharidy 53 g
17% Tuky 13 g
40% Sodík 798 mg
74% Bílkoviny 42 g

Pstruzi na víně a rumu postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy vložíme do kastrolu, zalijeme vínem, rumem a vývarem, přidáme nakrájenou zeleninu i koření. Necháme několik hodin stát, potom vše uvedeme do varu a vaříme 15 minut. Pstruhy podáváme ihned teplé, nebo je odstavíme a necháme v marinádě vychladnout.

2

Teplé pstruhy podáváme s vařenými bramborami a nasekanou petrželkou. Studené pstruhy podáváme přelité přecezenou marinádou.

Poznámka

Lze servírovat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept