Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11139
Kategorie: Maso

Ingredience

6 ks Brambory
6 ks Cibule
1 kg Filé z aljašské tresky
10 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
10 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
12 ks Olivy nakládané
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
1 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 848 kcal
Kilojoule 3 547kJ
11% Sacharidy 41 g
82% Tuky 61 g
234% Sodík 5 g
80% Bílkoviny 45 g

Portugalská treska postup přípravy receptu:

1

Oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory a na čtvrtky nakrájené cibule vaříme v osolené vodě asi 20 minut.

2

Potom přidáme nastrouhané zelí a vaříme dalších 10 minut.

3

Filé z tresky uvaříme v mírně osolené vodě. Vejce uvařená natvrdo nakrájíme na plátky.

4

Rybu, zeleninu, plátky vajec a olivy upravíme na mísu a polijeme směsí oleje, octa a soli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept