Jednoduchý recept

Grundle dušené po pražsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11144
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Grundle
1 špetka Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
1% Sacharidy 2 g
50% Tuky 37 g
3% Sodík 69 mg
1% Bílkoviny 0 g

Grundle dušené po pražsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané rybky osolíme a opepříme.

2

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme rybky a okmínujeme je. Dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept