Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11146
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kg Filé z aljašské tresky
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 21 g
2% Sodík 42 mg
54% Bílkoviny 30 g

Filé s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vymaštěné pánve. Porce obložíme kolečky rajčat, kousky másla (100 g) a kolečky cibule. Pod pokličkou dusíme asi 20 minut.

2

Vzniklou omáčku zahustíme jíškou připravenou ze zbylého másla a mouky, povaříme a nakonec přidáme lžíci rajčatového protlaku.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept