Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11147
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 630kJ
2% Sacharidy 7 g
36% Tuky 27 g
7% Sodík 145 mg
55% Bílkoviny 31 g

Filé s rajčaty a vejci postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené porce filé a opečeme je.

2

Když je ryba téměř měkká, poklademe ji silnějšími plátky rajčat, která jsme mírně opekli. Pekáč přikryjeme, rybu mírně podlijeme a dusíme tak dlouho, aby se rajčata prohřála a zůstala vcelku.

3

Nakonec na filé rozklepneme vejce a necháme je ztuhnout.

4

Podáváme se šťouchanými bramborami nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept